Καν’ το όπως οι celebrities: Χτενίσματα και κουρέματα για να δείχνεις νεότερη!

4588

Κι όμως… Ακόμα και όταν μιλάς για τρίχες, μπορεί κάποιες φορές να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό!

Στη περίπτωση που το θέμα περικλείει την άψογη εμφάνιση μιας γυναίκας, η κόμμωση θεωρείται ως το υπέρτατο στοιχείο για να αναδείξει μια γυναίκα τη θηλυκότητά της. Πολλές φορές μάλιστα, ένα προσεγμένο χτένισμα ή κούρεμα μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τη συνολική της παρουσία, είτε στη καθημερινότητά της είτε σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μια βραδινή επίσημη έξοδο.

Ωστόσο, για να μην πέσετε στη παγίδα να γίνετε μια άλλη από αυτή που είστε δείχνοντας επιτηδευμένη, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα που έχουν υιοθετήσει κατά καιρούς οι αγαπημένες σας celebrities, τα οποία όχι μόνο έχουν την ικανότητα να δείχνουν μια γυναίκα φρέσκια και ανανεωμένη, αλλά ουσιαστικά βοηθούν να “μειώσετε” έξυπνα τα χρόνια σας, ανανεώνοντας ολότελα την εικόνα σας!

Κοντό καρέ
Ένα από τα πιο κολακευτικά haicuts της Katie Holmes! Δίνει θηλυκότητα, κομψότητα και μπορείτε να πετύχετε άπειρες παραλλαγές χτενισμάτων, ανάλογα με το πού θα τοποθετηθεί ο όγκος ή πού θα φτάνει το μήκος. Επίσης, λόγω της προσαρμοστικότητάς του, το καρρέ μαλλί έχει την ιδιότητα να ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα!

Ανάλαφροι κυματισμοί
Προσδίδουν ένα στυλ ανέμελο, αθώο, sexy και άκρως νεανικό! Δεν υπάρχει ωραιότερη εικόνα από τα μαλλιά σε κίνηση, ενώ στη περίπτωση της Reese Witherspoon είναι αριστοτεχνικό τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

Με μακριά φράντζα στη μέση
Μια μακριά φράντζα ή χωρίστρα στη μέση θεωρείται “must” συμβουλή για ένα απόλυτα νεανικό look! Συνδύασέ το με φυσικούς κυματισμούς σαν τη Dakota Johnson, για να πετύχεις το πιο “επιμελώς ατιμέλητο” και συγχρόνως το πιο μοντέρνο hairstyle της σεζόν!

Μαλλιά πιασμένα από τη μία πλευρά
Η Amanda Seyfried επιλέγει συχνά αυτό το στυλ γιατί αναδεικνύει τη ρομαντική της πλευρά και τη νεανική της διάθεση! Μην πασχίζεις για κάτι εξεζητημένο όταν μπορείς να είσαι τόσο chic και τόσο “αναγεννησιακή” αποπνέοντας ένα ιδιαίτερο sex appeal!