Κάτοικος Κυψέλης σε Μητσοτάκη: “Τι γκόμενος είσαι;” – Δείτε το βίντεο

889

Το εμπορικό κέντρο της Κυψέλης επισκέφθηκε την Πέμπτη  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε μια συνάντηση που, μάλλον, δύσκολα θα ξεχάσει!

Την ώρα που ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπατούσε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής συναντήθηκε με μια γυναίκα η οποία είχε στο καροτσάκι το νεογέννητο αγοράκι της. Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να συνομιλήσει μαζί της, ωστόσο, αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο.

«Αγαπητέ μου!» του είπε αρχικά ξαφνιασμένη η μητέρα όταν τη χαιρέτησε ο Κ. Μητσοτάκης, για να σπεύσει μάλιστα στη συνέχεια να τον αγκαλιάσει. «Συγγνώμη, είσαι φοβερός!» του είπε όταν ήρθε για να τον φιλήσει και να προσθέσει: «Καλέ τι γκόμενος είσαι»!

O πρόεδρος της ΝΔ προτίμησε πάντως να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο επιφώνημα θαυμασμού και ασχολήθηκε με το μωρό. Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως δεν της χάλασε το χατήρι και απάντησε στην ερώτηση της μητέρας από την Κυψέλη αν μπορεί να τους βγάλει φωτογραφία με το μωρό: «Φυσικά και μπορείς! Τι κούκλος είναι αυτός!». Ρώτησε μάλιστα να μάθει και το όνομα του μωρού, το οποίο λέγεται Νικόλας, όπως απάντησε η μητέρα.
Δείτε το βίντεο: