Καβάκος και Μόνικα κλείνουν το Φεστιβάλ του Ιδρύματος “Νιάρχος” με ελεύθερη είσοδο

1338

Την Κυριακή 25 Ιουνίου πέφτει η αυλαία του Summer Nostos Festival (SNFestival) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

Αναρρίχηση, wakeboard show, πυροτεχνήματα, περφόρμανς με τη Σαρλότ Ράμπλινγκ και δυο μοναδικές συναυλίες. Του Λεωνίδα Καβάκου και της Monika.

Ο διεθνής βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος με τον εκλεκτό συνεργάτη του Enrico Pace σε ένα ρεσιτάλ βιολί-πιάνο θα πραγματοποιηθεί στην κορυφαίας ακουστικής Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Στην παράσταση του SNFestival οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες συνδυάζουν την δεξιοτεχνία και το πάθος τους για τη μουσική, παρουσιάζοντας έργα των Janáček, Schubert, Debussy και Beethoven για βιολί και πιάνο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ). Κυριακή 25 Ιουνίου 20.30

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, η Monika, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, συναντιέται για μία ακόμη φορά με το κοινό που την ανέδειξε.

Με την ανεξαρτησία της καλλιτεχνικής ταυτότητας που την ανέδειξε, το κορίτσι που χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως η νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με την ιδιαίτερη φωνή της να γεμίσει το Ξέφωτο, συστήνοντας ξανά στο κοινό αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας μέσα από νέες, συμφωνικές ενορχηστρώσεις και να παρουσιάσει νέες της δημιουργίες σε ένα ιδιαίτερο σόου.

Κυριακή 25 Ιουνίου, 22:00, Ξέφωτο. Ελεύθερη είσοδος