Κλειστά την Τρίτη τα πωλητήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

663

Σε κινητοποίηση προχωρούν την Τρίτη οι Εργαζόμενοι στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

Για τον λόγο αυτό θα παραμείνουν κλειστά τα πωλητήρια Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στις 11:00 συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασής του για κινητοποιήσεις, λόγω της μη τοποθέτησης νέου πρόεδρου στο Δ.Σ του Ταμείου, το οποίο παραμένει ακέφαλο εδώ και 3 πλέον μήνες, ανακοινώνει τα εξής:

1. Η κεντρική υπηρεσία του Τ.Α.Π.Α, τα Εργαστήρια εκμαγείων στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη καθώς και τα πωλητήρια σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.

2. Οι εργαζόμενοι στο Τ.Α.Π.Α θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτίριο του ΥΠ.ΠΟ.Α (Μπουμπουλίνας 20-22) στις 11:00 το πρωί της ίδιας μέρας.

Η κινητοποίησή μας αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Α.
Το Τ.Α.Π.Α υπολειτουργεί, λόγω έλλειψης προέδρου και νέου οργανογράμματος, και οι συνέπειες της υπολειτουργίας του θα γίνουν σύντομα εμφανείς ακόμη και στους επισκέπτες των Μουσείων και των Αρχαιολογικών χώρων, αφού θα υπάρχει έλλειψη σε εισιτήρια και πολιτιστικά προϊόντα».

Πηγή: iefimerida