Λιάγκας: «Οι τηλεκριτικοί είναι το τίποτα»… Δείτε τι απάντησε η Γκολεμά!

1121

«Ένα τίποτα»… χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας συλλήβδην τους τηλεκριτικούς με αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγιστική επίθεση από τη Ντέπυ Γκολεμά, η οποία του καταλόγισε ότι διαθέτει «IQ ραδικιού».

k2_items_src_d28d9b9590db1fc5d59b5bd5ede4fe02 new

Ο παρουσιαστής έχει ενοχληθεί σφόδρα, επειδή αρκετοί δημοσιογράφοι δεν έχουν επιφυλάξει θετικά σχόλια για την εκπομπή Rising Star, την οποία συντονίζει ο ίδιος στον Αντέννα. Από την ραδιοφωνική του εκπομπή εξέφρασε, λοιπόν, την δυσαρέσκειά του.

liagkas_5 new

«Οι τηλεκριτικοί χαίρονται με την αποτυχία του ο,ποιουδήποτε και την επιτυχία του τίποτα, αλλά εντάξει τώρα, μιλάς για το τίποτα έτσι κι αλλιώς -οπότε τι σημασία έχει; Αλλά το θέμα είναι να το προσεγγίζουμε κοινωνιολογικά, μπράβο έχει τεράστια επιτυχία (σ.σ εννοεί το Survivor) δεν το συζητώ», είπε ο παρουσιαστής…

Τον άκουσε η Ντέπυ Γκολεμά και… άστραψε και βρόντηξε, μιλώντας σε εκπομπή του Epsilon και λέγοντας:

«Νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία στο απολύτως τίποτα και ο Γιώργος καλά θα κάνει να συνεχίσει να μιλάει για να αποδεικνύει πως έχει IQ ραδικιού. Είναι πλέον σίγουρο αυτό. Εγώ εκεί έχω καταλήξει. Δεν θέλω να ασχοληθώ περαιτέρω με το παλικάρι, γιατί είναι φανερό πως αντιμετωπίζει προβλήματα και ίσως δεν χρειάζεται να πούμε και εμείς τίποτα. Μόνος του εκτίθεται & ρεζιλεύεται. Είχε και κάποιο πρόβλημα, ας μην ασχοληθούμε λοιπόν μαζί του, ας τον αφήσουμε γιατί έτσι του δίνουμε αξία. Αγγίζει τα όρια της γελοιότητας αυτό που βλέπουμε. Έτσι ο καθένας δείχνει την εξυπνάδα του. Είναι τρελό αυτό που κάνει. Αυτά που άκουσα είναι άλλα ντ’ άλλα», είπε η τηλεκριτικός.


 

πηγή: aixmi.gr