Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε

1250
ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

 

Λίγες παραστάσεις απομένουν στην Αθήνα για το  «ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ», το γνωστό έργο του Ρομπέρ Τομά που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν με μαεστρία οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας και που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία για τρεις συνεχόμενες σεζόν στο Θέατρο ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ.

Έτσι, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να δει (ή να ξαναδεί) το γεμάτο μυστήριο, ανατρεπτική πλοκή και χιούμορ «ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ» μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, ενώ αμέσως μετά, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, για να δώσουν περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο RADIOCITY.

Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Κωστής) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Παντελής Καναράκης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (ΤζόυςΕυείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

Διασκευή-σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας,

Παίζουν Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας, Τάσος Κωστής

ΤζόϋςΕυείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελής Καναράκης.

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη,

Κοστούμια: ‘ΕβελυνΣιούπη,

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη, 7:30 μμ, λαϊκή απογευματινή

Πέμπτη, Παρασκευή, 9μμ

Σάββατο, 6 μμ λαϊκή απογευματινή, βραδινή 9 μμ

Κυριακή, 7:30 μμ

Τιμές εισιτηρίων: 20, 16, 13

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με το διάλειμμα