Μια γυναίκα παντρεύεται τον εαυτό της αφού επηρεάστηκε από επεισόδιο στα “Φιλαράκια”!

2715

Γράφει η Μαίρη Σκανδάλη

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η παγκόσμια τάση οι γυναίκες να παίρνουν το ρόλο του άντρα σε αρκετές περιπτώσεις της ζωής τους. Όσες φορές που είχα ακούσει αυτό είχα φανταστεί οτι απλώς οι περιστάσεις της ζωής τις έκαναν πιο σκληρές, άντε στη χειρότερη περίπτωση να έκαναν εκείνες τη πρόταση για το πρώτο ραντεβού… Αμ δε! Οι γυναίκες τώρα, σου λέει, παντρεύονται μόνες τους, χωρίς άντρες! Πάμε τώρα να σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ…

Toν Mάϊο του περασμένου έτους η Sophie Tanner από το Brighton, στα 37 της και μετά από 20 χρόνια αποτυχημένων ραντεβού αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της καλλιτέχνιδος Tracey Emin …και να παντρευτεί έναν αρχαίο βράχο! Πάμε τώρα στη Lynne Gollogly, η οποία στα 39 της και λίγο πριν τα δεύτερα ”άντα” κατάλαβε ότι ο κύριος Τέλειος δεν θα έρθει ή μάλλον δεν υπάρχει και αποφάσισε να πάρει όρκο μοναξιάς!

Ο γάμος της Lynne έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο. Εκείνη θα φορέσει ένα ολόλευκο νυφικό και οι καλεσμένοι παραδοσιακές φορεσιές. Και βέβαια θα ακολουθήσει και γλέντι. Φυσικά μην αναρωτιέστε αν θα πάει ταξίδι του μέλιτος. Φυσικά …και θα πάει στη Ρώμη!
Σε δήλωση της η Lynne αναφέρει: ”Είμαι χωρίς σχέση αρκετό διάστημα και δεν ενδιαφέρομαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Στο παρελθόν είχα αρραβωνιαστεί αλλά ήταν λάθος”. Η μητέρα της Flo και ο ετεροθαλής αδερφός της ανυπομονούν για τον γάμο και τη βοηθούν στις προετοιμασίες του πάρτι.

Βέβαια, το κορυφαίο είναι οτι εμπνεύστηκε να παντρευτεί τον εαυτό της ενώ έβλεπε ένα επεισόδιο απ’τη γνωστή σειρά ”Φιλαράκια”. Η Μόνικα, η Ρέιτσελ και η Φοίβη δοκίμαζαν νυφικά και αυτό λοιπόν υπήρξε και πηγή της έμπνευσης της!

“Βίον ανθόσπαρτον” λοιπόν…!