Μήπως έχετε ξανασυναντηθεί σε μια προηγούμενη ζωή;

1322

3 χαρακτηριστικά σημάδια που το φανερώνουν

«Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω» έλεγε ένα παλιό τραγούδι κι είναι πιθανόν όντως να πετύχεις κάποιον ή κάποια στο δρόμο σου, που να σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι τον/ην γνωρίζεις από παλιά, αλλά όσο κι αν κουράσεις το μυαλό σου να μην μπορείς να θυμηθείς ούτε πού, ούτε πότε ξανασυναντηθήκατε.
Μήπως όμως δεν ήταν σε αυτή τη ζωή, αλλά σε μια άλλη προηγούμενη;

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτά είναι τα 3 σημάδια που το μαρτυρούν:

1. Αισθάνεσαι αμέσως συμπάθεια ή αντιπάθεια

Αν συναντήσεις κάποιον άνθρωπο που γνώριζες από προηγούμενη ζωή σου, θα αισθανθείς απευθείας μια συμπάθεια, ίσως μάλιστα σκεφτείς ότι μπορεί να είχατε κάποιου είδους σχέση, ερωτική, φιλική ή συγγενική. Το ίδιο ισχύει όμως κι αν τον αντιπαθήσεις αυτόματα και χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Το σίγουρο είναι ότι τον ήξερες από πριν.

2. Η σύνδεσή σας είναι σχεδόν τηλεπαθητική

Μη φανταστείς ότι στέλνει ο ένας στον άλλο τηλεπαθητικά μηνύματα και επικοινωνείτε με το μυαλό. Απλά υπάρχει ένα είδος σύνδεσης, μπορεί για παράδειγμα να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο και το επόμενο δευτερόλεπτο να λάβεις ένα SMS ή τηλεφώνημα από αυτό ή να ξέρεις τι ακριβώς θα πει. Ακόμα περισσότερο, δε, να το λέτε ταυτόχρονα κι οι δύο.

3. Μπορεί να το βλέπεις στα μάτια του

Σου έχει τύχει να κοιτάς κάποιον άνθρωπο σαν υπνωτισμένος/η και να αισθάνεσαι ότι αυτά τα μάτια τα έχει δει άπειρες φορές στο παρελθόν; Αν σου φαίνονται γνώριμα, τότε μπορεί να είναι, επειδή τα έχεις ξαναδεί αλλά σε μια άλλη ζωή. Αρκετοί πιστεύουν ότι τα μάτια, το βλέμμα δεν αλλάζουν, όταν περνάς από τη μία ζωή στην άλλη, κάτι που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τους πνευματικούς μας συντρόφους μέσα στο χρόνο.

Πηγή : http://www.astrology.gr