Νατάσα Μποφίλιου: Παράταση εμφανίσεων μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου!

1142

Ύστερα από εννέα, απολύτως επιτυχημένες, sold out παραστάσεις, η “ΒΑΒΕΛ 2” παίρνει παράταση για 5 ακόμη Σάββατα στη σκηνή του Estate!

Έως τις 18 Φεβρουαρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό. Η παράσταση που έστησαν μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία τα τραγούδια της ΒΑΒΕΛ, κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς. Η “ΒΑΒΕΛ 2” είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σ’ αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις.

Η παράταση αυτής της παράστασης ήταν αναμενόμενη, όχι μόνο για όσους δεν πρόλαβαν αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία! Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς και να αποδείξουμε ότι…“δε σώπασε ακόμα η μουσική στην Αθήνα”.

Συντελεστές
Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή), Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο), Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Παράταση εμφανίσεων: Κάθε Σάββατο έως τις 18 Φεβρουαρίου

Ημέρες παραστάσεων παράτασης
Σάββατο 21 & 28 Ιανουαρίου
Σάββατο 4 – 11- 18 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 12€ στο bar με μπύρα ή κρασί, 15€ με ποτό
Καθήμενοι Α’ ζώνης: 35 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση
Καθήμενοι Β’ ζώνης: 30 ευρώ το άτομο ελάχιστη κατανάλωση

 
ESTATE
Ανδρονίκου 3-5 & Πειραιώς, Αθήνα
(έναντι εισόδου Μουσείου Μπενάκη)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210-3469154