Νέα διαρροή στο Survivor: Ποια παίκτρια των διασήμων είναι έτοιμη να φύγει

2247

Οι ανατροπές υποδέχονται η μία την άλλη στο Survivor, ενώ οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους. Χθες, μάθαμε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης «λύγισε» μετά από την επικοινωνία με την οικογένειά του και εξέφρασε έντονα την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Δεν είναι ο μόνος που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι και εκείνη σε δύσκολη κατάσταση και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φύγει από το παιχνίδι για λόγους υγείας.

Η χθεσινή απουσία της μάλιστα και από τον «πάγκο» της ομάδας της αλλά και από την ώρα της «επικοινωνίας» ενισχύει τις φήμες ότι δεν νιώθει καλά στην υγεία της μετά την άσχημη πτώση που είχε στο αγώνισμα της Τρίτης.

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Πέμπτης κυκλοφόρησε tweet που έγραφε πως ήδη έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το Gossiptv, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα μετά την άσχημη πτώση και δεν αποκλείεται να μην ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Επιπλέον, χθες στο συμβούλιο φάνηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένη.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ιδιαίτερα βεβαρημένη είναι και η ψυχολογική κατάστασή της και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα φύγει ή όχι από το παιχνίδι…

πηγή:thetoc.gr