Νοτιάδες μέχρι την Τετάρτη και άνοδος της Θερμοκρασίας . Από την Πέμπτη Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας . Δε θα λείψουν και οι τοπικές βροχές κυρίως Τρίτη κα Τετάρτη .

662

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα ….μισή με Νοτιάδες και μισή με Βοριάδες …. ???️?!! Στη φωτό σήμερα το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας από τη Μαιρη Καλλιανη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Δευτέρα Αρχικά τοπικές βροχές και στην Α νησιωτική χώρα  σποραδικές καταιγίδες . Τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στο Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία θα σταματήσουν  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ΒΔ έως ΝΔ  4 με 6μποφόρ στο Αιγαίο  Ν – ΝΔ  5 με 7  μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 15 βαθμούς , στο Ιόνιο και στα  υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 19 με 20 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 21 βαθμούς Την Τρίτητοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ – Κ και Β  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΑ στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 . Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο . Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ τα Κ , τα Β και το Α Αιγαίο , που βαθμιαία όμως θα περιοριστούν στα Β και το Α Αιγαίο και θα εξασθενήσουν . Η ένταση των ανέμων στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά , θα επικρατήσουν βοριάδες στο Αιγαίο τουλάχιστον 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

Αττική

Καιρός : λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη . Οι Άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΝΔ  3 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη   Άνεμοι  ΒΔ   4 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς