Ο Αλέξης Τέτσης εντυπωσιάζει με τις νέες δημιουργίες του

3354
Ο Αλέξης Τέτσης, γιός του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση, χαράσσει τη δική tou πορεία. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, παρουσιάζει τη νέα του συλλογή κοσμημάτων στο πλαίσιο της έκθεσης Trinity στην γκαλερί Μαρνέρη.
ασήμι 950 με τοπάζι
Πρόκειται για μια σειρά κοσμημάτων με απλές γεωμετρίες. Κοσμήματα δομημένα, συμμετρικά, συλλεκτικά. Ιδανική επιλογή για μοναδικής αισθητικής δώρα σε ανθρώπους που δεν θα θέλατε να σας ξεχάσουν ποτέ.
Το εικαστικό κόσμημα άλλωστε, όπως σημειώνει και η γκαλερί Μαρνέρη, μην ξεχνάμε πως είναι τέχνη που φοριέται. Κοσμεί το σώμα εκφράζει με τρόπο άμεσο και ευανάγνωστο όχι μονάχα το δημιουργό της αλλά και εκείνον που την ενδύεται. Είναι μια τέχνη δηλαδή συνυφασμένη με τον καθημερινό βίο.
Ασήμι 950
Ο Αλέξης Τέτσης δημιουργεί με φαντασία και την λιγότερη δυνατή επέμβαση στα μέταλλα τις ελκυστικές γραμμές των κοσμημάτων του. Κοσμήματα που μας συνοδεύουν σε ιδιαίτερες στιγμές ή ακόμη και στην καθημερινότητα μας, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα, αλλά και την μοναδικότητα της απαιτητικής, καλλιεργημένης, κομψής, καλόγουστης γυναίκας.
Ασήμι 950

Χρυσός 18κ