Ο “Έρωτας φονιάς” της Αγγελικής Νικολούλη!

2138

Ένας άντρας με πολλά πρόσωπα.
Μια σκοτεινή ιστορία με θύματα γυναίκες.
Ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα.

Με το πρώτο της μυθιστόρημα “Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου” απέκτησε φανατικούς αναγνώστες. Το βιβλίο ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 50.000 αντίτυπα, όπως και το επόμενό της “Θάνατος με χείλη κόκκινα”. Αυτό το φθινόπωρο η Αγγελική Νικολούλη επανέρχεται με ένα ακόμα αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα: “Έρωτας φονιάς”. Βασισμένο και αυτό σε αληθινή ιστορία, όπου η γυναίκα-τιμωρός αναζητεί δικαίωση για τη γυναίκα-θύμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει, με μοναδική μαεστρία. Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός, στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά. H μονοκατοικία του τρόμου. Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά. Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ. Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα. Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου, από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της. Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές. Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα.

ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ