Ο Εξολοθρευτής επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Δείτε το τρέιλερ (βίντεο)

845

Το «Terminator: Dark Fate», η νέα ταινία της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Εξολοθρευτή, σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ και παραγωγή Τζέιμς Κάμερον έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και την Λίντα Χάμιλτον!

H νέα ταινία της σειράς «Terminator» έχει τίτλο «Dark Fate» και αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991), οι οποίες έγραψαν τη δική τους ιστορία στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Terminator: Dark Fate» σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ηρωίδας του Εξολοθρευτή, «Σάρα Κόνορ» την οποία ενσαρκώνει η ηθοποιός Λίντα Χάμιλτον. Στην νέα ταινία, η Χάμιλτον προσπαθεί να προστατέψει δύο γυναίκες από ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα.

Το τρέιλερ του «Terminator: Dark Fate» που μόλις κυκλοφόρησε έχει αρκετές αναφορές στις πρώτες ταινίες της σειράς, με πολλούς θαυμαστές να δηλώνουν ήδη ενθουσμιασμένοι! Δείτε το: