Ο Jack O’Connell θα υποδυθεί διάσημο σχεδιαστή μόδας

1182

Πέρασαν ήδη έξι χρόνια από την αυτοκτονία του Alexander McQueen και το Hollywood θεώρησε πως είναι το σωστό timing για να ασχοληθεί με την πολυτάραχη ζωή του “χούλιγκαν της αγγλικής μόδας”.

O βρετανός σκηνοθέτης Andrew Haigh βρήκε στο πρόσωπο του Jack O’Connell τον ιδανικό πρωταγωνιστή, γνωστός από τις ταινίες «71» και «Money Monster», ενώ η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του «Blood Beneath the Skin» του Andrew Wilson.

H ταινία πρόκειται να επικεντρωθεί στις προετοιμασίες της προτελευταίας του κολεξιόν για το φθινόπωρο – χειμώνα του 2009. Η επιλογή δεν είναι διόλου τυχαία καθώς πρόκειται για μια επαγγελματική παρουσίαση που θεωρήθηκε ορόσημο στη ζωή του αδικοχαμένου McQueen, αφού μέσα από αυτή την κολεξιόν προσπάθησε να κατανοήσει τη ζωή και την τέχνη του. Η ταινία φυσικά θα περιγράφει όλη τη δημιουργική διαδικασία του σχεδιαστή έξι μήνες πριν την κολεξιόν, τις στιγμές ευτυχίας που ζούσε με τον οικογενειακό και φιλικό του περίγυρο αλλά και τις αδυσώπητες απαιτήσεις της βιομηχανίας της μόδας.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη της επόμενης χρονιάς.