Ο Jim Carrey επιτέθηκε στη Μελάνια και το Twitter αντέδρασε!

363

Στο στόχαστρο πολλών χρηστών του Διαδικτύου και των social media έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός Jim Carrey και η αιτία είναι ένα σχόλιο του για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα το κλίμα έχει πολωθεί πολύ στις ΗΠΑ και καθημερινά το internet γίνεται πεδίο σφοδρών αντιπαραθέσεων μεταξύ υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, που είναι ο νέος πρόεδρος της χώρας.

Ο Carrey θέλοντας να δείξει το μένος του προς την απερχόμενη διοίκηση τα έβαλε με τη Melania Trump. Ανέβασε στα social media ένα σκίτσο της και έγραψε πως εύχεται το συμφωνητικό με τον σύζυγό της να χρηματοδοτήσει τη ζωή της, ενώ παράλληλα την αποκάλεσε τη χειρότερη Πρώτη Κυρία.

Ο 59χρονος μοιράστηκε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με τους 18,9 εκατ. followers του στο Twitter και παρά το γεγονός ότι απέσπασε πολλά like, δέχτηκε επίσης έντονη κριτική.

Jim Carrey

Το σχόλιο του θεωρήθηκε αγενές, σεξιστικό και μη αρμόζον σε κάποιον που ανήκει στη δημόσια σφαίρα και διαμορφώνει τάσεις.

Ένας χρήστης έγραψα: “Πάντα πίστευα ότι ήσουν κουλ. Τώρα είσαι πολύ εκδικητικός με φωτογραφίες σαν αυτές”. Ένας άλλος πρόσθεσε: “Ουάου, μου άρεσες πολύ και νόμιζα ότι εμπνέεις τον κόσμο αλλά τελικά έπεσες πολύ χαμηλά”. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που επίσης αποκάλεσαν υποκριτή τον ηθοποιό.

Ακόμα και άνθρωποι που όπως δήλωσαν δεν υποστηρίζουν τον Τραμπ έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Melania και να επισημάνουν στον ηθοποιό ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι.

Jim Carrey

Πηγή: watchandchill