Ο Νίκολας Κέιτζ χώρισε μετά από 4 ημέρες γάμου: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα»

688

Φαίνεται πως η ζωή μιμείται την τέχνη για τον Νίκολας Κέιτζ καθώς – ως πρωταγωνιστής στην ταινία «Leaving Las Vegas» (Αφήνοντας το Λας Βέγκας) το 1995 ενεπλάκη σε μια ταραγμένη ερωτική σχέση – ζει την ίδια κατάσταση και στην αληθινή του ζωή.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου από τη νέα σύζυγό του, Έρικα Κόικε μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη γαμήλια τελετή στην πόλη της Νεβάδα.

Το ζευγάρι είχε υποβάλει αίτηση για άδεια γάμου το Σάββατο, 23 Μαρτίου και παντρεύτηκαν την ίδια μέρα.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο 55χρονος κινηματογραφικός αστέρας ζήτησε να διαλύσει τον γάμο του με τη make up artist , ισχυριζόμενος ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και «δεν καταλάβαινε τι έκανε σε βαθμό που δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσει σε γάμο» μετέδωσε το Us Weekly.

Αυτός ηταν ο τέταρτος γάμος για τον Κέιτζ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ, την πρώην σερβιτόρα Αλις Κιμ και την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ο ηθοποιός και ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα παντρεύτηκε την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από μόλις 102 ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ