Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην αγκαλιά της Meghan Markle και του Archie

239

Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του. Μπορεί να είχε να δει την οικογένειά του έναν ολόκληρο χρόνο αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. Πέταξε για το Ηνωμένο βασίλειο δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της είδηση του θανάτου του δούκα του Εδιμβούργου. Δεν τον συνόδευσε η σύζυγός του Meghan Markle, που διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά φρόντισε να στείλει ένα συμβολικό στεφάνι με λουλούδια κι ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Πλέον ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται ξανά στην αγκαλά της συζύγου του και του πρωτότοκου γιου τους Archie, στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά την επιστροφή του στην Αμερική από το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Ο πρίγκιπας Harry έφτασε στο Μοντσεσίτο το απόγευμα της Τρίτης χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτή ήταν η μέρα που υπολόγιζε εξ αρχής να επιστρέψει από τη Βρετανία. Κάποια τοπικά media υποστήριξαν ότι θα έμενε και για τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

πηγή: marie claire