Οι σωστοί τρόποι να φορέσετε το άρωμά σας

1123

Απαράβατος είναι ο κανόνας που λέει ότι δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα άρωμα επειδή το μυρίσατε σε κάποια άλλη γυναίκα και σας άρεσε. Αγοράστε ένα καινούργιο άρωμα, αφού πειραματιστείτε και εφόσον το έχετε δοκιμάσει ήδη στον εαυτό σας.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να φορέσετε το άρωμά σας… Ποιοι είναι όμως οι σωστοί;

⦁ Μετά το καθημερινό σας ντους μην βάζετε απευθείας άρωμα στο σώμα σας. Το καλύτερο είναι να απλώσετε μια κρέμα σώματος (ή ακόμα καλύτερα, την κρέμα σώματος του αρώματός σας) και λίγο αργότερα, πριν ντυθείτε, να βάλετε άρωμα στα αυτιά, στους καρπούς των χεριών, πίσω από τα γόνατα και γύρω από το λαιμό. Εξάλλου, η μυρωδιά ενός αρώματος διατηρείτε για περισσότερη ώρα σε ένα βαθιά ενυδατωμένο δέρμα.

⦁ Μην τρίβετε το άρωμά σας αφότου το φορέσετε. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να αλλοιώσετε τη μυρωδιά του.

⦁ Μην ψεκάζετε άρωμα πάνω στα ρούχα σας, ειδικά αν πρόκειται για ευαίσθητα υφάσματα. Η αλκοόλη που εμπεριέχετεται στα αρώματα τα καταστρέφει.

⦁ Αν σας αρέσει να μυρίζουν τα μαλλιά σας το αγαπημένο σας άρωμα, μην ψεκάσετε απευθείας πάνω στο κεφάλι, αφού το οινόπνευμα έχει την ιδιότητα να καταστρέφει τη τρίχα. Όμως μπορείτε να κάνετε το τρικ να ψεκάσετε λίγες σταγόνες πάνω στη βούρτσα και μετά να χτενιστείτε!