Ορκωμοσία Μπάιντεν: Οι σταρ του Χόλιγουντ προκαλούν την οργή του Ντόναλντ Τραμπ

92

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ με το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι θα παραβρεθούν στην τελετή.

Λίγες ώρες απομένουν για την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όπου αρκετοί διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ – ανάμεσά τους η Lady Gaga, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τομ Χανκς- αναμένεται να συμμετάσχουν στην τελετή για την ανάληψη της εξουσίας από τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η εμφάνιση όμως τόσων διάσημων καλλιτεχνών στην ορκωμοσία φαίνεται πως έχει προκαλέσει την οργή του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Από την εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτοιν από διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ, ο τελευταίος έχει βρεθεί στο περιθώριο ενώ του έχει απαγορευτεί και η χρήση των αγαπημένων του social media.

Ο πρόεδρος κάποτε σύχναζε σε πάρτι με celebrities στη Νέα Υόρκη. Το 2005, στον γάμο του με τη Μελάνια, είχαν τραγουδήσει ο Έλτον Τζον και ο Μπίλι Τζόελ.

Η ρητορική του όμως στην εκστρατεία του 2016 και οι πολιτικές του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί σταρ να πάρουν αποστάσεις από τον πρόεδρο αλλά και από τη δική του τελετή ορκωμοσίας τον Ιανουάριο του 2017.

Η ορκωμοσία του Μπάιντεν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, με περιορισμούς λόγω κορονοϊού, θα περιλαμβάνει μια ειδική εκπομπή, η οποία θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, και την οποία θα παρουσιάσει ο Τομ Χανκς.

Πηγή: newsbeast