Πέντε πατατάκια …σε τιμή εξωφρενική!

1133

Αν θέλετε να ξοδέψετε ένα γενναίο χρηματικό ποσό για τα δώρα φίλων σας επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα και ταυτόχρονα να πρωτοτυπήσετε …μην τους πάρετε ρούχα, παπούτσια ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Κάντε τους δώρο ένα κουτί πατατάκια των 5 τεμαχίων!

Ναι, μην το θεωρείτε ένα κακόγουστο αστείο… Τα ονομαστά “St Eriks Chips” είναι τα πιο ακριβά πατατάκια του κόσμου! Τα 5 τεμάχια πάνε πακέτο με πολυτελή συσκευασία και γίνονται δικά σου αν δώσεις 56 δολλάρια (σχεδόν 50€) για να τα αποκτήσεις! Το τέχνασμα για να προσελκύσει αγοραστικό κοινό -αλλά σίγουρα κάποιου μεγαλύτερου οικονομικού επιπέδου από αυτό του μέσου όρου- αποτελεί ιδέα της εταιρείας Abby Priest, με σκοπό να συνοδεύσουν ανάλογης φήμης μπύρα! Το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση είναι ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε φιλανθρωπίες.

Ήταν όμως αυτό ένα κίνητρο των καταναλωτών για να ξεπουλήσει η εταιρεία ή φταίει απλά και μόνο η μεγαλομανία κάποιων; Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι λόγω του μειωμένου τους αριθμού, αποδεικνύονται αυτομάτως ακατάλληλα για κινηματογραφική ταινία ή ποδοσφαιρικό ντέρμπι!