Ποια είναι τα «6» κοπλιμέντα… που αποθεώνουν έναν άντρα;

2859

Μήπως τελικά τα κοπλιμέντα δεν αποτελούν μόνο γυναικείο προσόν; Αρέσουν και στους άντρες φαίνεται τα όμορφα λόγια… αφού όπως και εμείς έτσι και αυτοί έχουν τη δική τους ανασφάλεια.

Υπάρχουν «έξι» μυστικά… που αποθεώνουν την αντρική αυτοπεποίθηση…

1. Τα ρούχα του: Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται και πάρα πολύ για τα ρούχα τους, αλλά όταν κάνουν τον κόπο να διαλέξουν το outfit τους με αγάπη και φροντίδα, τον καλό το λόγο θέλουν να τον ακούσουν.

2. Το σώμα του: Εντάξει αν έχει παραπάνω κιλά, και να του κάνεις κοπλιμέντο δε θα σε πιστέψει και θα νομίζει και ότι τον κοροϊδεύεις από πάνω. Αν όμως κάνει μία προσπάθεια να φτιάξει το σώμα του και τον βλέπεις να κάνει και διατροφή και γυμναστική, τότε μπορείς να του πεις έναν καλό λόγο. Θα νιώσει υπέροχα.

3. Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι μαζί του: Ο άντρας ως γνωστόν είναι πιο σωματώδης και δυνατός. Οπότε από τη στιγμή που θα του πεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά, του έχεις τονώσει το ηθικό για 20 χρόνια!

4.Tην μυρωδιά του: Αυτό αν μας ρωτάς είναι το απόλυτο κοπλιμέντο που μπορείς να κάνεις και σε άντρα και σε γυναίκα. Τυχαία νομίζεις ότι πολλοί από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν στο αντίθετο φύλο, είναι η μυρωδιά;

5.Tα μαλλιά του: Όσο να πεις οι άντρες έχουν μία ανασφάλεια με τα μαλλιά τους μιας και οι περισσότεροι από μία ηλικία και μετά τα… χάνουν. Οπότε, σε περίπτωση που του έχουν μείνει και πέντε τρίχες, γιατί αν στο κρανίο του καθρεφτίζεται το φως της σελήνης καλό θα ήταν να μην πεις κάτι, σχολίασε το πόσο εξαιρετικά του έχει κάτσει η χωρίστρα ή πόσο αρμονικά έχει στρώσει τη φράντζα.

6. Την ικανότητά του στην οδήγηση: Και κλείνουμε με το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό! Να ξέρεις, ότι σε περίπτωση που του πεις ότι οδηγεί εξαιρετικά και ότι είναι ο καλύτερος οδηγός που ξέρεις και όλα αυτά τα σχετικά, όχι μόνο σε έχει λατρέψει, αλλά σε έχει παντρευτεί κιόλας!

πηγή:kontranews.gr