Ποιος διάσημος ποπ σταρ ξεφορτώθηκε… το κινητό

1251

Την ώρα που κάποιοι περιμένουν με αγωνία το κάθε νέο smartphone, διαθέτοντας αρκετές εκατοντάδες ευρώ για να το αποκτήσουν, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν έχει κινητό τηλέφωνο από το 2006.

Παρότι είναι ένας ποπ σταρ και- προφανώς- έχει πολλές υποχρεώσεις, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν νιώθει την ανάγκη να έχει πάνω του διαρκώς ένα τηλέφωνο.

«Δεν έχω από το 2006. είμαι πάντα στον υπολογιστή μου, έχω πάντα wi-fi… Ξεφορτώθηκα το κινητό γιατί απλά δεν μου αρέσουν», ήταν η αφοπλιστική εξήγηση που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Back of the Net».

Παρότι δεν διαθέτει smartphone, ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Όμως, δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του και έχει έναν καλό λόγο για αυτό.

Δεν έχω τους κωδικούς μου για τίποτα, διαφορετικά θα τελείωνε η καριέρα μου… Λέω σε διάφορους ανθρώπους τι να βάλουν και αυτό αξιολογείται και στη συνέχεια δεν προχωράει», δήλωσε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον Guardian. Πάντως, ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν είναι ο μόνος διάσημος που δηλώνει ότι «έκοψε» το κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο είχε πει και το 2016 ο Ελτον Τζον, ο οποίος μάλιστα πέρυσι εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί πλέον τα κινητά έχουν κάμερες. «Μπορούσες να βγεις και να φερθείς εξαιρετικά άσχημα δημόσια- κάτι που έχω κάνει πολλές φορές- και κανένας δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε με την έλευση της τεχνολογίας», είχε πει ο Ελτον Τζον.

Στον ίδιο κατάλογο με τους παραπάνω ανήκει και η νεαρή ηθοποιός Σαϊλίν Γούντλεϊ καθώς και ο βετεράνος γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ, ο οποίος μάλιστα επικαλείται λόγους προσωπικής ασφαλείας από τυχόν χάκερ.

Πηγή:in.gr