Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η εγκατάλειψη από τη μητέρα της & η υπόσχεση που δεν κράτησε

467

Ο Τσαρλς Σπένσερ, αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που αφορούν την οικογένειά του.

Πρόσφατα μοιράστηκε ένα πορτρέτο της μητέρας τους στο Instagram. Το συγκεκριμένο πορτρέτο της Φράνσις Σαντ Κιντ, φυλάσσεται στο αρχοντικό Άλθορπ εκεί όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τα οποία ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής της.

Ο αδελφός της έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

“Η μητέρα μου, σήμερα θα ήταν τα 85α γενέθλιά της. Γεννήθηκε στο Σάντρινγκχαμ, την ίδια μέρα που πέθανε ο βασιλιάς Γεώργιος Ε’, στην ίδια περιοχή”.

diana mother

Βλέποντας το πορτρέτο της Φράνσις Σαντ Κιντ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2004, σε ηλικία 68 ετών, πολλοί σχολίασαν ότι η κόρη της πριγκίπισσα Νταϊάνα της έμοιαζε αρκετά.

DIANA

Η περίπλοκη σχέση της Νταϊάνα με τη μητέρα της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Τα παιδικά χρόνια της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν θλιβερά όπως έχουν αποκαλύψει οι βιογράφοι της αλλά και η ίδια και μάλιστα φοβόταν το διαζύγιο για να μην αντιμετωπίσουν τα παιδιά της την ίδια κατάσταση που είχε αντιμετωπίσει και εκείνη. Κάτι που δεν απέφυγε τελικά.

Η μητέρα της Νταϊάνα, Φράνσις Σαντ Κιντ παντρεύτηκε στα 18 της και χώρισε τον πατέρα της Τζον Σπένσερ το 1969. Η τότε νεαρή Νταϊάνα Σπένσερ ήταν 7 ετών. Η φυγή της μητέρας της ράγισε την καρδιά της. “Την περίμενε να επιστρέψει αλλά εκείνη δε γύρισε ποτέ πίσω”, είπε ο αδερφός της, που τη θυμάται να κάθεται στα σκαλιά τους σπιτιού τους για ώρες περιμένοντας να φανεί.

princess diana mother

Ο δεύτερος σύζυγος της ήταν ο μεγιστάνας της ταπετσαρίας Peter Shand Kydd και παντρεύτηκαν το 1969.

Η ίδια προσπάθησε να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών της, Νταϊάνα, Τσαρλς, Τζέιν, Σάρα και Τζόνι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Νταϊάνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί σε σπάνια ντοκουμέντα από την ζωή της

Ο Τσαρλς Σπένσερ που είναι σήμερα 55 ετών και ζει στο πατρικό τους σπίτι, το Althorp House έχει μιλήσει για αυτά τα δύσκολα χρόνια αναφέροντας ότι η φυγή της μητέρας της ράγισε την καρδιά της Νταϊάνας που ήταν ένα μικρό κορίτσι επτά ετών.

princess diana mother

Η σχέση ανάμεσα σε μητέρα και κόρη ήταν δύσκολη και δεν μιλούσαν ιδιαίτερα μέχρι το θάνατο της Νταϊάνα το 1997 ενώ είχαν κάνει σπάνιες κοινές εμφανίσεις.

Λέγεται ότι η Νταϊάνα δε της συγχώρησε ποτέ το γεγονός της εγκατάλειψης και το ότι δεν είχε κρατήσει την υπόσχεση που της έδωσε όταν πακετάριζε τα πράγματά της να την επισκεφθεί.

princess diana mother

Η μητέρα της Νταϊάνα πέθανε το 2004, σε ηλικία 68 ετών.

Πηγή: thetoc