Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το απίστευτο και εντελώς απρόσμενο πρωινό της

240

Δεν θα πιστέψετε τι έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για πρωινό κάθε μέρα.

Όταν είστε μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχεις στη διάθεσή σου την πολυτέλεια μιας ομάδας προσωπικών σεφ, έτοιμων να προετοιμάσουν κάθε πιάτο που τους αρέσει, ωστόσο θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε τι έτρωγε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για πρωινό κάθε μέρα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το απίστευτο και εντελώς απρόσμενο πρωινό της

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του στο YouTube, ο πρώην βασιλικός σεφ Darren McGrady αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζητούσε για πρωινό μια ολόκληρη κονσέρβα με φασόλια. Ναι, σωστά διαβάσατε, φασόλια.

“Συνήθιζα να μαγειρεύω φασόλια για πρωινό στο παλάτι”, εξήγησε ο σεφ.” Η πριγκίπισσα Νταϊάνα τα λάτρευε. Έτρωγε μια ολόκληρη κονσέρβα ψημένα φασόλια για πρωινό. ”

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, υπάρχει μια εξήγηση για αυτή την τρέλα της Νταϊάνα.

DIANA

“Ακούγεται τρελό αλλά, αν το καλοσκεφτείς τα ψημένα φασόλια έχουν μόνο επτά γραμμάρια ζάχαρης, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, πλούσια σε φυτικές ίνες και πολύ χαμηλά σε λιπαρά. Έτσι ήταν τέλεια για εκείνη. Ακόμα, ο σεφ συνέχισε αποκάλυψε ότι τα φασόλια ήταν μια “μεγάλη πηγή ενέργειας λόγων των υδατανθράκων που έχουν, την οποία χρειαζόταν για την προπόνησή της στο γυμναστήριο” τονίζει ο πρώην βασιλικός σεφ.

Τα αθλητικά λουκ της άνετης πριγκίπισσας

Η αγάπη της Νταϊάνα για τη γυμναστική ήταν γνωστή και φυσικά τα αθλητικά της λουκ έμειναν στην ιστορία, αφού καμία άλλη πριγκίπισσα δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ έτσι.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Νταϊάνα προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι και έσπασε τα βασιλικά πρωτόκολλα φορώντας στενά ποδηλατικά κοντά κολάν και φούτερ βγαίνοντας για τρέξιμο στον δρόμο, σαν κοινή θνητή.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα λουκ, το πορτοκαλί κολάν και η μπλε υπερμεγέθης μπλούζα, προκάλεσε την οργή του παλατιού ενώ παράλληλα ξεκίνησε μία από τις πιο κουλ τάσεις εκείνης της εποχής.

Δεν είναι τυχαιο ότι το συγκεκριμένο λουκ, με το στενό κολάν ποδηλάτου και το μπλε φούτερ τράβηξε την προσοχή πολλών, ενώ το Vanity Fair σημειώνει ότι η συγκεκριμένη μπλούζα πουλήθηκε αντί 53.532 δολαρίων σε δημοπρασία που διοργανώθηκε το 2019.

Πηγή: thetoc