Προς αναζήτηση “δυνατών χαρτιών” το Star

1238

Προσπαθώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, το Star βρίσκεται προς αναζήτηση τηλεπαιχνιδιών και νέων σήριαλ για το φετινό τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών άλλαξε τα δεδομένα, αφού ως γνωστό το Star έχασε το «The Voice» και το «Survivor» λόγω έλλειψης τηλεοπτικής άδειας. Αυτό οδήγησε στο να μείνει ξαφνικά χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα για το χειμώνα, κάτι που οδήγησε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και το επιτέλειο του στην αναζήτηση τηλεπαιχνιδιών, talent shows και ελληνοκυπριακών σειρών στα μέσα της σεζόν.

Πέρα από αυτό, ακόμα και οι ελλείψεις που έχει παρουσιάσει στον ενημερωτικό τομέα είναι εξίσου σημαντικές. Δυο μεγάλα ονόματα της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Τάσος Τέλλογλου δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του σταθμού, ενώ απαιτείται να καλυφθεί άμεσα και η ανάγκη για μάχιμους ρεπόρτερ στο τομέα του δελτίου ειδήσεων.

Λέγεται πως μια πρώτη νύξη έχει γίνει στους ρεπόρτερ του Mega χωρίς όμως να έχουν εισπράξει κάποια θετική απάντηση, καθώς ναι μεν δεν θα τους πείραζε μια “μετακόμιση” και μια νέα αρχή αλλά φεύγοντας, δεν θα ήθελαν να εγκαταλείψουν τα νόμιμα δικαιώματα στα δεδουλευμένα τους και στην αποζημίωσή τους.