Σάλος με τις ερωτικές σκηνές στην αυτοβιογραφία του Moby

755

Θαυμάστριες, ιερόδουλες και μεγάλα ονόματα της σόου – μπιζ παρελεύνουν στην αυτοβιογραφία του Moby που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Then it Fell Apart» κι έχει βάλει σε μπελάδες τον διάσημο μουσικό. Ο τίτλος, φυσικά, είναι δηλωτικός του τι του συνέβη στα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αριστουργηματικού Play κυρίως στην προσωπική του ζωή, οι… γλαφυρότατες περιγραφές της οποίας προκαλούν αμέτρητα σχόλια κι αντιδράσεις.

Ο μεγαλύτερος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες γύρω από την κόντρα ανάμεσα στη Νάταλι Πόρτμαν και τον μουσικό. Η, βραβευμένη με ΄Οσκαρ, ηθοποιός, διέψευσε δημόσια ότι είχε κάποτε σχέση με τον Moby, όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του. «Ήταν απλά ένας ανατριχιαστικός τύπος, πολύ μεγαλύτερός μου» δήλωσε σε συνέντευξή της εκείνη.

«Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο άρθρο, στο οποίο η Natalie Portman δήλωνε ότι δεν βγαίναμε ποτέ μαζί. Αυτό με μπέρδεψε, αφού στην πραγματικότητα όντως βγαίναμε. Μετά από τη σύντομη σχέση μας το 1999 μείναμε φίλοι για χρόνια. Συμπαθώ την Natalie, και σέβομαι την ευφυία και τον ακτιβισμό της. Όμως, για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαμβαίνω γιατί παραποιεί την αλήθεια για τον (ομολογουμένως σύντομο) δεσμό μας. Η ιστορία, όπως αναγράφεται στο βιβλίο μου Τhen it Fell Apart είναι ακριβής και συνοδεύεται από πολλές φωτογραφικές αποδείξεις. Ευχαριστώ, Moby», έγραψε σε ανάρτησή του ο μουσικός.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου, «lαμβάνω ανώνυμες απειλές βίας από τους φαν της και αυτό επηρεάζει την δουλειά και την υγεία μου. Τι πρέπει να κάνω; Τι μπορείς να κάνεις όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ψέματα και κατηγορίες αντί για τις πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις; Θέλω να φανώ ανώτερος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ακόμα κι αν δεχτείς να λένε αναλήθειες για σένα, είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτές οι αναλήθειες να οδηγούν σε απειλές σωματικής βίας από τελείως άγνωστά σου πρόσωπα».

Ο ίδιος συμπληρώνει την ανάρτηση με μια φωτογραφία όπου δεν φοράει μπλούζα, κάτι που προφανώς θεωρεί τεκμήριο… οικειότητας.

 

View image on Twitter
Πηγή:thetoc.gr