Σε αυτή τη βίλα στη νότια Γαλλία κάνουν διακοπές οι Ομπάμα

764

Διακοπές μιας εβδομάδας στη νότια Γαλλία θα κάνουν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και οι κόρες τους, Σάσα και Μαλία, που έφθασαν χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της Αβινιόν.

Η οικογένεια Ομπάμα κατευθύνθηκε προς την Βιλνέβ λεζ Αβινιόν, που αντικρίζει την πόλη της Αβινιόν από την άλλη όχθη του Ροδανού ποταμού.

Γαλλικά πρακτορεία και ΜΜΕ ασχολήθηκαν εκτεταμένα με την άφιξη των Ομπάμα για διακοπές στη χώρα

Επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την ακριβή κατοικία που θα διαμείνει ο Δημοκρατικός πρώην προέδρος και η οικογένειά του δεν δόθηκε, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα την εφημερίδα Midi Libre, θα περάσουν την εβδομάδα στο νησί Μπαρθελά, που περιβάλλεται από τις όχθες του ποταμού.

Το αρχοντικό όπου θα περάσουν τις διακοπές τους οι Ομπάμα στη νότια Γαλλία / Φωτογραφία: YouTube

Θα μείνουν στο Μα ντε Πουαριέ, ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που ανήκει σε μια αμερικανική οικογένεια. Η συνολική τιμή ενοικίασης για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον ιστότοπο ενοικιάσεων: 55.000 ευρώ.

Το αρχοντικό Μα ντε Πουαριέ του 18ου αι. όπου θα περάσουν τις διακοπές τους ο Μπαράκ Ομπάμα κι η οικογένειά του

Οι φήμες είχαν οργιάσει την περασμένη εβδομάδα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του θα διαμείνουν σε κατοικία στο μεγαλοπρεπές κτήμα του Γάλλου πρώην οδηγού της Formula 1 Ζαν Αλεζί, σε ορεινή περιοχή του Βιλνέβ.

Ένας μηχανισμός ασφαλείας δημιουργήθηκε από το νομό Γκαρντ γύρω από τον τόπο διαμονής της οικογένειας Ομπάμα. Αλλά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον τέως ένοικο του Λευκού Οίκου και την οικογένειά του θα προστατεύουν η ομάδα σωματοφυλάκων του καθ’ όλη τη διάρκεια των περιηγήσεών τους.

Πηγή: iefimerida.gr