Σε σχήμα κιθάρας το πιο ροκ ξενοδοχείο του κόσμου στο Χόλιγουντ – Δείτε το βίντεο

1056

Πυροτεχνήματα, σπάσιμο κιθάρων και σκηνικό ροκ συναυλίας επιστράτευσαν οι άνθρωποι της Seminole Gaming για να ανακοινώσουν την ίδρυση του πιο ροκ ξενοδοχείου στον κόσμο.

«Θα είναι το πρώτο κτίριο στον κόσμο, το οποίο, σε κλίμακα, θα σχεδιαστεί ως μια αυθεντική ηλεκτρική κιθάρα. Πιστεύουμε ότι το αρχιτεκτονικό σχέδιο, αυτό καθαυτό, δημιουργεί μια φανταστική ατραξιόν. Χωρίς υπερβολές, δεν υπάρχει όμοιό του στον κόσμο» δήλωσε ο Τζέιμς Άλεν, διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming και πρόεδρος της Hard Rock International.

To Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Χόλιγουντ, Φλόριντα ανακοίνωσε μια επέκταση του κτιρίου που θα κοστίσει 1,5 δισ. δολάρια: ένα κτίριο σε σχήμα δύο ηλεκτρικών κιθάρων, ακουμπισμένων πλάτη-πλάτη. Ύψους 137 μέτρων, 638 δωμάτια, σπα 3.800 τετραγωνικών μέτρων, πισίνες – με καμπάνες, πολλαπλούς καταρράκτες – συνολικού εμβαδού 40,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Ανοίγει τις θύρες του το 2019, προσφέρει εργασία σε 20.000 ανθρώπους. «Αυτή είναι άλλη μία στιγμή της ζωής μου που ο κόσμος σκέφτηκε ότι είμαι τρελάρας» εξομολογήθηκε ο Τζέιμς Άλεν.

Δείτε το βίντεο: