Τα παιδικά χρόνια του Φάρελ Ουίλιαμς θέμα κινηματογραφικού μιούζικαλ

1177

Τα παιδικά χρόνια του Αμερικανού τραγουδιστή θα είναι η κεντρική ιστορία μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη με τίτλο «Atlantis».

Τα παιδικά χρόνια του Αμερικανού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και κινηματογραφικού παραγωγού Φάρελ Ουίλιαμς θα είναι η κεντρική ιστορία μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη με τίτλο «Atlantis», μιας μουσικής εκδοχής του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Το φιλμ τοποθετείται στα χρόνια που έζησε ο τραγουδιστής στη Βιρτζίνια Μπιτς. Στην ηλικία των 12 ετών ο Φάρελ Ουίλιαμς φοίτησε σε σχολείο για χαρισματικά παιδιά, όπου γνωρίστηκε με τον Τσαντ Χιούγκο και δημιούργησαν το δίδυμο παραγωγής δίσκων «The Neptunes». Ο Ουίλιαμς πούλησε τον πρώτο του δίσκο σε ηλικία 19 ετών.

Την ταινία «Atlantis» θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μάγιερ, γνωστός για τα έργα του στο Broadway, συμπεριλαμβανομένων των «Spring Awakening» και «American Idiot», σύμφωνα με το «Hollywood Reporter». Στη μεγάλη οθόνη έχει σκηνοθετήσει το οικογενειακό δράμα «Flicka» και τώρα έχει αναλάβει την προσαρμογή του θεατρικού έργου του Τσέχωφ «Ο Γλάρος».

Για την ταινία «Atlantis» συναντώνται ξανά ο Ουίλιαμς με την Fox, το στούντιο με το οποίο συνεργάστηκε για το υποψήφιο για Όσκαρ δράμα «Hidden Figures». Ο τραγουδιστής ήταν παραγωγός της ταινίας και έγραψε επίσης τη μουσική.

πηγή: thetoc.gr