Τελευταία εξέλιξη: Επιστρέφει το μεσημεριανό δελτίο του Mega με τη Λίνα Δρούγκα

1578

Οι δημοσιογράφοι – του Mega – θα συναντηθούν σήμερα στα… παλιά τους λημέρια… στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού – στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων – όπου αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων…!

Σύμφωνα με πληροφορίες…

  • η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega… συμφωνούν για την επανέναρξη του δελτίου. Θα είναι ένα «κανονικό» δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας…
  • Η – Λίνα Δρούγκα – θα είναι η παρουσιάστρια του δελτίου που επίκειται να εκπέμψει από τον τηλεοπτικό δίαυλο του Mega & σύμφωνα με πληροφορίες από τους ίδιους τους εργαζομένους στόχος του όλου εγχειρήματος… δεν θα είναι η εκτόξευση κατηγοριών & η απόδοση μομφών εναντίον της Digea & όσων επιχειρούν να βάλλουν λουκέτο στο κανάλι.

Ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής…


… έκανε σχετική ανακοίνωση χθες, από τη σελίδα του στο Facebook και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega. Θεωρεί δε ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά… στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea… η οποία με εντελώς απαράδεκτο τρόπο αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά του Μεγάλου Καναλιού την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.


Είναι χαρακτηριστικό ότι… 

στην ιστοσελίδα του ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον – Μιχάλη Ιγνατίου – το σχετικό δημοσίευμα είχε μέσα σε μερικές ώρες πέραν των 600 shares, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία είχε φτάσει σε 33,173 ανθρώπους (13,731 people reached), κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ωστόσο οι εργαζόμενοι του Mega αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης. Όμως είναι αποφασισμένοι να το προσπαθήσουν.

Την πρόθεση της Digea να ρίξει «μαύρο» στο Mega κατήγγειλαν ήδη οι εργαζόμενοι στο κανάλι με βίντεο που έφτιαξαν:

 

 

http://mignatiou.com/2017/02/i-lina-drougka-tha-ekfonisi-to-defteriatiko-deltio-tou-mega-simera-i-apofasi/