Τη θρυλική Λουσίλ Μπολ θα ερμηνεύσει η Κέιτ Μπλάνσετ

2000

Η Κέιτ Μπλάνσετ βρήκε τη νέα ερμηνευτική πρόκληση. Ο επόμενος ρόλος της δεν είναι άλλος από τη θρυλική… Λουσίλ Μπολ. Η Μπλάνσετ θα ερμηνεύσει τη σπουδαία κωμική ηθοποιό σε βιογραφία παραγωγής Amazon και σε σενάριο Άαρον Σόρκιν.


Η ταινία θα έχει τίτλο Lucy and Desi και θα επικεντρώνεται στη σχέση της Λουσίλ Μπολ με τον πρώην σύζυγό της Ντέζι Αρνάζ. Μάλιστα, για τον ρόλο του Ντέζι ακούγεται το όνομα του Χαβιέ Μπαρδέμ.

Η ταινία έχει την συγκατάθεση της οικογένειας της Λουσίλ Μπολ. Οι Λούσι Λάκινμπιλ και Ντέζι Αρνάζ Τζούνιορ εμπλέκονται στην βιογραφία.

Η θυελλώδης ερωτική και επαγγελματική σχέση του ζευγαριού είχε μερικούς πολύ ώριμους καρπούς -η εταιρεία παραγωγής τους είχε αναλάβει μεταξύ άλλων την παραγωγή του Star Trek. Το στούντιο της Amazon έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στοιχεία από τις βιογραφίες των Μπολ και Αρνάζ.

Στη διάρκεια της καριέρας της, η Μπολ πρωταγωνίστησε σε θρυλικές εκπομπές της τηλεόρασης όπως τα I Love Lucy, The Lucy-Desi Comedy Hour, Life with Lucy. Υπήρξε υποψήφια για 13 Emmy, κέρδισε τέσσερα, ενώ είχε κερδίσει και τιμητική Χρυσή Σφαίρα το 1979.