Θλίψη για το χαμό της νεαρής ηθοποιού του “Κυνόδοντα” Μαίρης Τσώνη

869

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια της Μαίρης Τσώνη της ηθοποιού που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία  Κυνόδοντας του Γ. Λάνθιμου.

Η στενή της φίλη, Λεουσά Καμίλ Σιμπουρά, έκανε μια ανάρτηση στο facebook, λέγοντας ότι εκείνη τη βρήκε νεκρή.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, νιώθει ενοχές γιατί αν είχε φτάσει νωρίτερα, ίσως θα την είχε σώσει. «Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίζει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα…».

Ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram λέει το δικό του αντίο στην ηθοποιό και τραγουδίστρια, μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy.

«Έφυγε τόσο νωρίς. Η Μαίρη Τσώνη ήταν υπέροχη στον Κυνόδοντα», έγραψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Αλλά και η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της, έγραψε κάποια λόγια για εκείνη αλλά και ένα μέρος από  συνέντευξή της Μαίρης Τσώνη που αποκαλύπτει ποια ήταν.

«Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ’τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κριμα.

Το απόσπασμα

“Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι’ αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές», έγραψε η Γιούλικα και πόσταρε φωτογραφίες της.

πηγή: the toc.gr