Το ξέσπασμα του Δημήτρη Καμπουράκη για τις εξελίξεις στο Mega (βίντεο)

1597

«Διάλειμμα το κέρατό μου! Διάλειμμα! Θα το κλείσουμε το κανάλι που θα το κλείσουμε, άσε να κάνουμε μια εκπομπή κανονική»!  Αυτά είπε με οργή και αγανάκτηση στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού  ο Δημήτρης Καμπουράκης, με αφορμή έναν διαπληκτισμό ανάμεσα στους καλεσμένους του για την απλή αναλογική.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Οικονομέας κατά τη διάρκεια της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα. Ο δημοσιογράφος  είπε χαρακτηριστικά : «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Μπορεί μερικοί να μη θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτό το θέμα, αλλά εμείς εδώ πέρα έχουμε κι έναν ρόλο. Δεν είμαστε μόνο εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται. Όλοι οι εργαζόμενοι πέφτουν πάνω μας, πείτε κάτι, η οικογένειά μας δεν έχει να φάει».

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει εδώ. Έχεις μια δουλειά, δεν θες να την κρατήσεις για οποιοδήποτε λόγο, κλείσε την. Να είσαι εντάξει απέναντι στους εργαζόμενους. Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα; Αν πεινάνε και τα δικά σου τα παιδιά μπορεί να γίνει ανεκτό. Αλλά δεν μπορεί να πεινάνε τούτων εδώ και να τελειώνει εκεί η ιστορία. Είναι αδιανόητο να πεινάνε του άλλου τα παιδιά και να μην πεινάνε τα δικά σου. Δε γίνεται αυτό. Εντάξει, εμείς είμαστε μισητά πρόσωπα, τόσα χρόνια είμαστε της διαπλοκής, μεγαλώσανε τα παιδιά μας… Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ας πάρουν μια θέση και μια απόφαση», κατέληξε ο Γιώργος Οικονομέας