Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Νόρας Βαλσάμη που την κρατάει μακριά από τα φώτα

3071

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Το δροσερό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου δεν χαμογελάει πλέον. Αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα που την έχουν καθηλώσει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να της έχουν στοιχίσει ψυχολογικά, καθώς συνοδεύονται επιπλέον και από αφόρητους πόνους.

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», είχε αναφέρει σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της. Άνθρωποι του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος αποκαλύπτουν πως έχει χάσει την όρεξη για ζωή καθώς το γεγονός ότι δεν μπορεί να ντυθεί μόνη της, ούτε καν να φορέσει τα παπούτσια της είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνηθίσει. Εξάλλου η ανημποριά ποτέ δεν της ταίριαζε…

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», εξομολογείται.

Η Νόρα Βαλσάμη δεν σταματά να προσεύχεται στον Θεό, περιμένοντας για ένα θαύμα που θα αλλάξει τη ζωή της και θα την κάνει περισσότερο υποφερτή.