Το “This Is Love” θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο!

1264

Γράφει η Θεοδώρα Χίσκου

Η τελική ψήφος άνηκε στους τηλεθεατές, οι οποίοι διάλεξαν το τραγούδι This Is Love για τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι This Is Love, όπου τη σύνθεση και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους μοιράζονται η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ η σκηνοθεσία του υπέροχου Video Clip ανήκει στον μαέστρο της εικόνας Γιάννη Παπαδάκο. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που επιλέχθηκε υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Παρουσιαστές της βραδιάς του ελληνικού τελικού ήταν ο Αντώνης Λουδάρος και η Έλενα Μπουζαλά, με πρωταγωνίστρια της βραδιάς τη Demy και φυσικά τους επιτυχημένους δημιουργούς. Στο πλατό της ΕΡΤ βρισκόταν και ο Hovig, με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Οι τηλεθεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας ψήφισαν με γραπτό μήνυμα και μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο, το τραγούδι της προτίμησής τους.

Τα τρία τραγούδια που ερμήνευσε η Demy ήταν τα εξής:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea

This is love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard

https://www.youtube.com/watch?v=sBom9VecMKw

When then morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: John Ballard