OVAC Cavo Tagoo Mykonos

6171

OVAC Restaurant Bar – Cavo Tagoo Hotel, Mykonos.
Γραφει η Lena Harizopoulos

Ατμοσφαιρικό, κοσμοπολίτικο και κυρίως γευστικό – το OVAC -το γνωρίσαμε ακριβώς πριν 3 καλοκαίρια στο ξενοδοχείο CAVO TAGOO SANTORINI, σήμερα μας υποδέχεται και στην Μύκονο στο ομώνυμο ξενοδοχείο φιλοδοξώντας – επάξια μπορώ να πω – να μονοπωλήσει τις νύχτες των lifestyle foodies, πλήρως ανακαινισμένο με μία μοναδικά υπέροχη ανοιχτή κουζίνα.

Executive chef σε Σαντορίνη και Μύκονο, ο Χρόνης Δαμαλάς, διαφαίνεται σιγά σιγά με σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια να κατακτά πλέον τον τίτλο του μαέστρου του luxury dining στα πιο hot hotel destinations της χώρας.

Η μαγεία του Ovac βασίζεται σίγουρα στην τοποθεσία και στην ενέργεια του χώρου στο Cavo Tagoo αλλά και στην πολύ καλά συντονισμένη ομάδα του Δαμαλα με έμφαση το καλό service και το επιτυχημένο πάντρεμα Ασιατικών και Μεσογειακών γεύσεων.

Το εκτενές μενού εμπεριέχει επιλογές από premium meat cuts αλλά και πολύ καλά πιάτα θαλασσινών και ψαρικών όπως και εξαιρετικό sushi.
Vegans και Vegetarians δεν μένουν ποτέ δυσαρεστημένοι στο Ovac όπως και οι πιο απαιτητικοί πελάτες που μπορεί να αναζητούν κάτι πιο εξεζητημένο και custom-made.

Η ατμόσφαιρα από το ηλιοβασίλεμα και ύστερα είναι σίγουρα ειδυλλιακή,ιδιαίτερα από τα διεθνώς πολυ-φωτογραφημένα «αιωρούμενα» sunbeds και τις όμορφες γωνιές του ανοιχτού εστιατορίου με θέα το Αιγαίο.

Η τελευταία πινελιά προέρχεται από το cosmopolitan crowd….ποιος δεν θέλει να δειπνεί ανάμεσα στους πιο όμορφους ανθρώπους του νησιού?

OVAC_MYKONOS_DAMALAS

OVAC_MYKONOS_DAMALAS

OVAC_MYKONOS_DAMALAS (1)

OVAC_MYKONOS_DAMALAS