Η θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα , το Σάββατο η πιο βροχερή ημέρα της εβδομάδας .

588

Καλημέρα σας ?⛅️☀️???? !! Στους Αντίπαξους , η Αγραπιδιά αποτελεί το μοναδικό λιμανάκι του νησιού και αυτό που το συνδέει με τους Παξούς . Είναι γεμάτη με ψαρόβαρκες αλλά και σκάφη που έχουν οι ντόπιοι για να επικοινωνούν με τους Παξούς. Πάνω από το λιμανάκι, θα συναντήσετε το μόνο εκκλησάκι του νησιού, τον Αγιο Αιμιλιανό. Η φωτό από τον Παντελη Φαναριωτη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα Τρίτη  γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές μπόρες Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέριστα Ηπειρωτικά  έως 20 με 21 βαθμούς  και στα Νησιά μας έως 18 με 19 βαθμούς Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι – απόγευμα στα Δ – ΒΔ ορεινά . Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Α  Την Πέμπτηλίγη συννεφιά που βαθμιαία στα Δυτικά θα αυξηθεί και από το απόγευμα – βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Ν  4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Α – ΒΑ 3 με 5  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  . Την  Παρασκευή λίγες βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά  και Νότια   θα επικρατήσουν νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο  . Το Σάββατο τοπικές Βροχές και Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές , αργά το βράδυ όμως θα περιοριστούν στα Α – ΒΑ και θα εξασθενήσουν  Οι Νοτιάδες στο Αιγαίο 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος καιρός , με λίγη συννεφιά το απόγευμα  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά  Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η Θερμοκρασία έως 19 βαθμούς