“Το τσίρκο μας στην πόλη σας”

1337

Για 4 παραστάσεις
Από το Σάββατο 26 Μαρτίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus
“Το τσίρκο μας στην πόλη σας”
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Με μια διαφορετική πρόταση, μια εναλλακτική μουσική παράσταση, ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus, το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Με τίτλο “Το τσίρκο μας στην πόλη σας”, ο αγαπημένος  τραγουδιστής «ακροβατεί»  στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, επιλέγοντας τραγούδια όχι μόνο από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια αγαπημένα, του χτες και του σήμερα, ελληνικά και ξένα.  Διασκευάζει, πειραματίζεται και προτείνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Ενώ θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και μερικά από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Για τέσσερα Σάββατα,  ο Δήμος Αναστασιάδης, παρέα με τον Νίκο Ζαδέ και τη Νικόλ Σαραβάκου,  θα παρουσιάσουν ένα  μουσικό θέαμα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, έχοντας στο πλευρό τους μια collectiva από τους καλύτερους ακροβάτες τσίρκου στην Ελλάδα! Ένα θέαμα που συνδυάζει την διασκέδαση και το καλό τραγούδι, το ξεσήκωμα με την συγκίνηση και έχει στον πυρήνα του το crossover που συνδέει μουσικούς κόσμους, έτσι όπως μόνο ο Δήμος μας έχει συνηθίσει στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Πάνος Σουρούνης (Menta 88.0, Pepper 96.6) , σε ρόλο dj.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Ζαχαρίου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Σχεδιασμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Σκηνογραφία – ενδυματολογία: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus
Έναρξη Σάββατο 26 Μαρτίου
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622
Τιμή εισιτηρίου:  ξεκινούν από 13 ευρώ.
Ώρα προσέλευσης: 22.30