Από σήμερα Πέμπτη μεταβολή του καιρού με βροχές , καταιγίδες και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας που θα ολοκληρωθεί το Σ/Κ ! Με λίγα λόγια άρωμα Φθινοπώρου … !!

576

Καλημέρα σας ?⛅️???‍♀️? !! Στα ΒΔ άρχισαν τα όργανα από εχθές το βράδυ …. !! Κέρκυρα λοιπόν με φωτορυθμικά .. από τον Αλέξανδρο Μελίδη στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Πέμπτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα  και από τη νύχτα στη Δ και Κ  Μακεδονία.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  4  με 6  μποφόρ , στο Ιόνιο βαθμιαία 7  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δ και Β  έως 27  βαθμούς  και  στην  υπόλοιπη χώρα  έως 28 με 30  βαθμούς  Την Παρασκευή βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως  στα Δ τα  Β και το Α Αιγαίο όπου τα φαινόμενα θα είναι και τοπικά έντονα  Άνεμοι  Ν 5 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασίαθα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώστα ΝΑ θα διατηρηθεί σε υψηλά  για την εποχή επίπεδα. Το Σάββατο βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο  Α Αιγαίο  και τα Δωδεκάνησα που γρήγορα θα σταματήσουν  ,  στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές βροχές κυρίως  στα Δ και Β  Άνεμοι  Δ – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ στα  Ν τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  4 με  6 μποφόρ . Η θερμοκρασία  έως 29 με 30  βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθούν  βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Άνεμοι  Ν 3 με 5 μποφόρ  Η Θερμοκρασία έως 27 βαθμούς