Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ , ζέστη κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο την Τετάρτη κυρίως στα Ανατολικά , και ακόμη λίγο το Σάβ/Κυρ .

536

Καλημέρα σας ,???‍♂️?‍♀️?⛅️ !! Ταξιδεύουμε σήμερα στη Βοϊδοκοιλιά …. Είναι στην παραλία της Μεσσηνίας και θεωρείται από τις ομορφότερες της Μεσογείου. Είναι διάσημη κυρίως για το ολοστρόγγυλο σχήμα της που θυμίζει το γράμμα Ω. Βρίσκεται βόρεια της Πύλου, στις ακτές του Ιονίου, και εφάπτεται με τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας από την οποία χωρίζεται με μία λωρίδα αμμόλοφων Η φωτό από τον Γεώργιο Καραβέλα στο skaikairos.gr !!

Σήμερα  Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός,  και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου , της  Δ Μακεδονίας και της Πελοποννήσου και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι Άνεμοιθα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7  μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Δ Ελλάδα  έως 38 με 39 βαθμούς  , Στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 36 με 37  και στο Αιγαίο έως 34 με 36 βαθμούς  Την  Τετάρτη  Γενικά αίθριος καιρός,  και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας ίσως  εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο  Ιόνιο  3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασίαθα σημειώσει μικρή πτώση   Πέμπτη και  Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός ,  οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Τέλος το Σάβ/Κυρ  γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες   στα Βόρεια ορεινά ,  οι βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ ,  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Ανατολικά

Αττική

Καιρός :  αίθριος  Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 6 μποφόρ , στα Ανατολικά την Ημέρα 7  Η θερμοκρασία  έως 36  βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  τοπικές συννεφιές το απόγευμα  Άνεμοι:  Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία:   έως 35 βαθμούς