Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

729

Για βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο κάνει λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με την υπόθεση του 19χρονου σπουδαστή ο οποίος κατήγγειλε ότι υφίστατο βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι οι βλάβες είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η έκθεση φέρεται να έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τινάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή αν κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ υποστηρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.