Η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση: Έφυγε μία εβδομάδα μετά την πρόβα νυφικού»

1639

Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση και τον γάμο τους, που δεν πρόλαβε να πραγματοποιηθεί.

«Μου έχει μείνει ένα μεγάλο παράπονο στη ζωή μου που νομίζω δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Όταν χάνεις κάποιον που τον αγαπούσες πραγματικά, δεν ξεπερνιέται, μένει κάπου μέσα σου. Δεν έχεις τον ίδιο πόνο που έχεις στην αρχή, αλλά μέσα σου κάπου μένει. Έχω στο έργο μία σκηνή που πάντα συγκινείται όλο το θέατρο, μία σκηνή που φεύγουμε από τη Σμύρνη και η κόρη που είναι να κάνει έναν σπουδαίο γάμο, πάει και βάζει το νυφικό της χωρίς να το ξέρουμε, γιατί γνωρίζει ότι αυτός ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ. Γι΄αυτή τη σκηνή με ρωτάνε: ”Πώς σου ήρθε και την έβαλες”. Είναι μία σκηνή, που με κάνει κάθε βράδυ να κλαίω. Χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια, γιατί είναι κάτι που είναι μέσα από τη ζωή μου. Γιατί, όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη, είχα πάει στη Σήλια Κριθαριώτη που μου έκανε το νυφικό και όταν το κρέμασα στη ντουλάπα και το προβάρισα πρώτη φορά, μετά από μία εβδομάδα ο Αντώνης πέθανε. Αυτό το νυφικό που έχει μείνει στην ντουλάπα μου, κάθε φορά που λέω στην παράσταση ”Το αφόρετο νυφικό του παιδιού μου”, είναι ένα ”μαχαίρι΄”», είπε η Μιμή Ντενίση.

mimi1_1

Το κρατάει ακόμα στη ντουλάπα της; «Δεν είναι κάτι που μπορώ να αποχωριστώ, είναι μέρος της ζωής μου. Είναι κάτι που πιθανότατα θα μου είχε αλλάξει τη ζωή. Και που μου έμεινε το παράπονο γιατί έφυγε αυτός ο άνθρωπος. Αυτό είμαι εγώ. Το αληθινό εγώ. Που μετά μπορεί να αναγκάστηκα να κάνω και συμβιβασμούς και εκπτώσεις. Εκείνος όμως ήταν αυτός που αγαπούσα πραγματικά», απάντησε η ηθοποιός.