Οι σεφ είναι οι πιο σέξι άντρες στον κόσμο, σύμφωνα με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

1885

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους άνδρες που μαγειρεύουν. Και όταν λέμε μαγειρεύουν, δεν εννοούμε να βράζουν απλώς τα μακαρόνια ή να τηγανίζουν ένα αυγό αλλά να δίνουν ρεσιτάλ στην κουζίνα. Είτε πρόκειται για ένα πλούσιο ριζότο, είτε για ένα λαχταριστό γλυκό, το ωραίο φύλο τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για τους άνδρες που μπορούν να δημιουργήσουν από το μηδέν ένα πεντανόστιμο φαγητό με ό,τι υλικά υπάρχουν στο ψυγείο τους.

Από αυτή τη κατηγορία γυναικών δεν θα μπορούσε να λείπει η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Playboy ότι την “τραβάνε” οι σεφ, και μάλιστα οι διάσημοι τηλεοπτικοί μάγειρες. Πιο συγκεκριμένα, η Γιόχανσον δήλωσε ότι “ο Gordon Ramsay είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο.” Μάλιστα, προσέθεσε σαν δεύτερη επιλογή της τον Anthony Bourdain.

Και οι δυο σεφ έχουν χτίσει το δικό τους φανατικό κοινό ανά τον κόσμο. O Gordon Ramsay είναι αθυρόστομος και τα “λέει όπως είναι”, ενώ ο Anthony Bourdain αφηγείται με μοναδικό τρόπο ιστορίες από την εποχή που δούλευε ως μάγειρας σε εστιατόρια αλλά και απίθανα στιγμιότυπα από τα ταξίδια του σε όλο τον πλανήτη. Δυστυχώς για την Γιόχανσον, ο Ramsay είναι παντρεμένος και ο Bourdain βγαίνει με την σκηνοθέτιδα Asia Argento. Μπορεί όμως να αναζητήσει την τύχη της με  κάποιον λιγότερο διάσημο μάγειρα, οπότε ξεκινήστε να ακονίζετε τα μαχαίρια σας.

Πηγή : http://www.mamapeinao.gr