“Πόλεμος” για τα αίτια του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη

1228

Μετά τους πραγματογνώμονες της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη σειρά είχαν τη Δευτέρα εκείνοι της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, που έκαναν με την σειρά τους φύλλο και φτερό το μοιραίο όχημα για πάνω από δύο ώρες.

Οι πραγματογνώμονες και των δυο πλευρών θα δώσουν συνέχεια και στην κόντρα των δικηγόρων καθώς για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Κωλέττης, δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, υποστήριξε ότι η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα ήταν μεγάλη, ενώ η πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή, υποστηρίζει το αντίθετο.

«Η ταχύτητα ήταν αυξημένη σε σχέση με την κρίσιμη ταχύτητα που έπρεπε να είχε το αυτοκίνητο στη στροφή. Η κυρία Αρναούτη, δεν έχει δίπλωμα και ούτε οδηγούσε ποτέ αυτοκίνητο», τόνισε ο κύριος Κωλέττης.

Οι πραγματογνώμονες και των δυο πλευρών, επί δυο συνεχόμενες μέρες, εξέταζαν κάθε γωνιά του τζιπ και φωτογράφιζαν σημεία που θα τους βοηθήσει στην έκδοση του δικού τους

πορίσματος.

Ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί την Μίνα, αναμένεται να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αφού πρώτα δώσει την κατάθεση της η νεαρή στην τροχαία.

«Η εντολέας μου φορούσε ζώνη και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα», πρόσθεσε ο κύριος Κωλέττης.

Η πλευρά της οικογένειας του Παντελίδη εξέτασε την Κυριακή το όχημα, αλλά δεν έγιναν δηλώσεις στις κάμερες. Πριν από λίγες ημέρες όμως ο δικηγόρος της οικογένειας, υποστήριξε ότι έχουν αποδείξεις για το ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίνα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική και οι γιατροί κάνουν λόγο για σταθερή κατάσταση, ενώ η πλευρά της Φρόσως Κυριακού έχει αναθέσει την υπόθεση σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

Όλες οι πλευρές περιμένουν το πόρισμα της Τροχαίας και την δικογραφία που θα σταλεί στην Εισαγγελία.