Στο παρά πέντε σώθηκε το Μega!

2038

Θετική εξέλιξη για το Mega κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Όλοι οι μέτοχοι του ιστορικού καναλιού  αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου , δίνοντας ανακούφιση,έστω και προσωρινή, στους 450 εργαζόμενους του καναλιού.  Συμφωνήθηκε 7,5 εκατ. ευρώ να βάλει ο Φώτης Μπόμπολας, 5 εκατ. ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και άλλα τόσα η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση,  εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αύξησης, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και  τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας  συνεισφέροντας  όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.»