40 χρόνια Atelier Loukia: Το επετειακό fashion show!

2922

Όλος ο κόσμος της μόδας έδωσε δυναμικά το «παρών» στο παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, εκεί όπου η γνωστή σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Λουκία γιόρτασε τα 40 χρόνια που συμπληρώνει ο οίκος της (Atelier Loukia) στην ελληνική δημιουργία.

Στο φαντασμαγορικό fashion show, η ιστορία του πασίγνωστου οίκου μόδας συναντήθηκε με το σήμερα και τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017. Η ψυχή της βραδιάς ήταν η ίδια η σχεδιάστρια, ενώ η τραγουδοποιός Nalyssa Green επιμελήθηκε τη μουσική που πλαισίωσε την βραδιά.

Η λήξη του ντεφιλέ συνοδεύτηκε με τα εγκαίνια μιας ομαδικής φωτογραφικής έκθεσης “Omnium by Apivita” αφιερωμένης στο έργο της σχεδιάστριας, στην οποία συμμετέχουν τα πιο δυνατά ονόματα της φωτογραφίας σήμερα. Η έκθεση, που θα διαρκέσει 1-10 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κατάστημα του παλιού Ιανού (Σταδίου 45 και Αρσάκη). Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης «Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Ανθρωπιστική Βοήθεια σε Ακριτικά Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου», στο πλαίσιο του προγράμματος Act4Greece, μία καινοτόμος πρωτοβουλία για την προώθηση της κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής.

Πηγή: lifo.gr