Διάσημες τρέμουν τις αποκαλύψεις για τα όργια της Mel-B με τον σύζυγό της!

1647

Απανωτές και σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει η τραγουδίστρια των Spice Girls, Melanie B για τη βία που δεχόταν στην προσωπική της ζωή. Αποκαλύψεις που όπως διαβάζουμε κινδυνεύουν να εμπλέξουν και άλλα γνωστά ονόματα της showbiz.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την αίτηση της pop τραγουδίστριας για περιοριστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, ο Στίβεν Μπελαφόντε συνήθιζε να ασκεί σωματική βία επάνω της, αλλά και να την αναγκάζει να συμμετέχει σε τρίο με άλλες γυναίκες.

Ο γιος του τροβαδούρου του έρωτα Χάρι Μπελαφόντε, κατηγορείται για από την Mel B απιστία, άσκηση σωματικής βίας, ακόμα και για οικονομική εκμετάλλευση.

Ο επί 10 χρόνια σύζυγός της την απατούσε με την νταντά, την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες γυναίκες – ακόμα και σε πάρτι του Χιου Χέφνερ – και την αποκαλούσε ρατσιστικά ‘fucking monkey’ ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους.

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε με το ζευγάρι στα 10 χρόνια του γάμου του τουλάχιστον 20 γυναίκες, ενώ τουλάχιστον τέσσερις από αυτές έσπευσαν να προστατευτούν νομικά, καθώς φοβούνται πως οι ιδιωτικές τους στιγμές μπορεί να διαρρεύσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κάποιες από αυτές τις 20 γυναίκες είναι πολύ διάσημες, ενώ μία από αυτές φαίνεται πως είναι γνωστή παρουσιάστρια αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος.

Όπως προκύπτει από δηλώσεις της ίδιας της Melanie B στο δικαστήριο, η ίδια εκβιαζόταν συστηματικά από τον σύζυγο της, ο οποίος προκειμένου να μην τον αφήσει την απειλούσε πως θα διέρρεε στα ΜΜΕ ροζ κασέτες με εκείνη πρωταγωνίστρια. Την απειλούσε ότι θα καταστρέψει την καριέρα και θα της πάρει τα παιδιά, ενώ σε κάποιο περιστατικό την έπιασε από το λαιμό για να την πνίξει.

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες ή πίσω από τις κλειστές πόρτες των μεγάλων δικηγορικών γραφείων που ανέλαβαν πιθανό εξωδικαστικό συμβιβασμό.

 

Πηγή:tlife