H ημερήσια τάση των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα – Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

1049

Γενικά:  Ημέρα γεμάτη ενέργεια και δύναμη, χάρη στο εξάγωνο Σελήνης – Άρη. Υπάρχει ενθουσιασμός, δημιουργικές ιδέες και όρεξη για νέα ξεκινήματα.

Κριός

H έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα δείχνει νέους δρόμους στη ζωή σας. Μπορεί ανάμεσα σε φίλους να ανακαλύψετε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.

Ταύρος

Η έκλειψη σας διχάζει και δείχνει πως καριέρα και οικογένεια θα αποτελέσουν αντίπαλα στρατόπεδα στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Η έκλειψη σας κάνει λαμπερούς, δημοφιλείς και γοητευτικούς. Θα έρθουν μαζί και νέες ιδέες.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα επηρεάζει σημαντικά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε επενδύσεις ή σημαντικές αγορές.

Λέων

Η έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας θα σας προβληματίσει έντονα για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Δώστε περισσότερο έμφαση στις ανάγκες του άλλου.

Παρθένος

Άγχος χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Η έκλειψη σας εξωθεί στα άκρα, άρα και στην υπερκόπωση.

Ζυγός

Έντονο προβληματισμό φέρνει η ημέρα σε αποφάσεις και στόχους. Μέσα από την κοινωνική σας ζωή όμως αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Xρειάζεται προσοχή σήμερα, καθώς η έκλειψη μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό,διλήμματα και υπερκόπωση.

Τοξότης

Θετική για εσάς η έκλειψη, καθώς ξεχωρίζετε με την ενέργεια και την όρεξή σας. Αγαπημένα πρόσωπα σας συμπαραστέκονται.

Αιγόκερως

Προβλήματα δημιουργεί η έκλειψη στον Λέοντα. Προσέχετε τις συναλλαγές σαας και αποφύγετε να ζητήσετε δάνεια ή να στηριχθείτε οικονομικά στις πλάτες άλλων.

Υδροχόος

Η έκλειψη επηρεάζει τις σχέσεις και αντιπαρατίθεστε συναισθηματικά με το άλλο σας μισό. Είναι δύσκολο να μείνετε νηφάλιοι ή ψύχραιμοι.

Ιχθύες

Στο προσκήνιο  έρχονται θέματα εργασίας και υγείας. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε πληροφορία που θα λάβετε αυτή την περίοδο.