Αεροσυνοδός έσωσε… 15χρονo θύμα “trafficking” κατά τη διάρκεια πτήσης! Δείτε…

1245

Η ζωή ενός 15χρονου κοριτσιού σώθηκε χάρη στην αεροσυνοδό – Sheila Frederick – της αεροπορικής εταιρείας Alaska Airlines.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Σιάτλ προς το Σαν Φρανσίσκο το βλέμμα της 49χρονης αεροσυνοδού… έπεσε πάνω σε μια έφηβη που συνοδευόταν από έναν καλοντυμένο άντρα.


«Φανταζόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο άντρας ήταν… καλοντυμένος και αμέσως αναρωτήθηκα πώς… είναι δυνατόν εκείνος να είναι τόσο περιποιημένος και το κορίτσι να βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση», αναφέρει η αεροσυνοδός.


Όταν η ανήλικη προσπάθησε να απευθυνθεί σε δύο επιβάτες του αεροσκάφους… ο άντρας που τη συνόδευε εκδήλωσε «επιθετική» συμπεριφορά. Τα σημάδια ήταν αρκετά για να ανησυχήσουν την αεροσυνοδό & να αναλάβει δράση.

  • Τότε η θαρραλέα αεροσυνοδός αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της…

    άφησε ένα σημείωμα για το κορίτσι στην τουαλέτα του αεροσκάφους. Η αεροσυνοδός όταν είδε την απάντηση της 15χρονης «Χρειάζομαι βοήθεια»… ενημέρωσε αμέσως τους πιλότους για την κατάσταση & στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο, η οποία αμέσως μετά την προσγείωση συνέλαβε τον άνδρα με την κατηγορία ότι θα υπέβαλε την ανήλικη στο βασανιστήριο του trafficking (εμπορία ανθρώπων).


«Δουλεύω ως αεροσυνοδός τα τελευταία δέκα χρόνια & αναγνωρίζοντας to συγκεκριμένο περιστατικό trafficking γύρισα πίσω στην εκπαίδευση που έλαβα στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου διαδρομής», ανέφερε η αεροσυνοδός Sheila Frederick.